La nit de Sant Just al carrer – Xavier Villar Moda

Ja tenim la tardor aquí, comença a refrescar i es fa fosc cada cop una mica més aviat, però no ens espanta perquè a Sant Just estem de festa!

sant Just, moda home, roba masculina, Xavier Villar, moda jove, comerç
Cada any per aquestes dates i en motiu de l’arribada de la tardor, a Sant Just celebrem Les Festes De La Tardor. Així doncs, des del proper dijous dia 15 i fins el diumenge 25 d’octubre, tots els santjustencs tenim l’agenda ben apretada, perquè no volem deixar perdre cap dels diferents actes lúdics, culturals i socials que hi ha preparats per l’ocasió.

Enguany comptem amb una gran novetat en la que hi participen molts comerços del poble i on nosaltres estem ben contents de col.laborar.

Us podeu imaginar què pot ser? Doncs sí! A Sant Just hem organitzat una Shopping Night de categoria: “La Nit de Sant Just Al Carrer”. Les botigues dels carrers Bonavista, Raval de la Creu i Creu, romandràn obertes fins a les 12 de la nit!

Els carrers del poble s’ompliran també de gresca amb actuacions musicals, activitats diverses i fins i tot tapes al Mercat.

I nosaltres, des de Xavier Villar Moda Home us tenim preparada una experiència a l’alçada de la nit. Als que ens vingueu a visitar, us convidarem a conèixer les novetats en moda masculina que tenim per aquesta temporada tardor-hivern, tot oferint-vos una copa de cava. A més, en les vostres compres, gaudireu d’un 10% de descompte en TOTS els productes de la botiga.

sant Just, moda home, roba masculina, Xavier Villar, moda jove, comerç, botiga, detall, sastreria, corbates, a mida

Podreu descobrir de les noves col.leccions d’hivern de roba d’home, les tendències en jaquetes, camises, sabates i complements de les marques de sempre i d’altres novetats, i us sorprendreu amb la nova secció de roba jove, sempre als millors preus.

Una ocasió única per veure la botiga de nit, gaudir d’un ambient festiu i aprofitar per fer les compres que no tenim temps de fer durant la setmana.

Recordeu que les festes de Nadal ja són ben a prop i és una bona ocasió per començar a avançar els regals, que us poden sortir més econòmics amb el nostre descompte. No ho deixeu tot per l’últim moment!

Us esperem a tots el proper dissabte 24 a la nostra botiga del carrer Bonavista 87 BIS!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *