Tendències en moda d’home per la temporada de tardor – hivern 2015

Quines són les tendències en moda d’home per aquesta temporada?

Aquesta nova temporada ve plena de novetats, sense deixar de vista la línia més formal de roba bàsica amb la que tots els homes han de comptar sempre com a fons d’armari: les camises blanques o blaves, els pantalons grisos i blaus i un bon jaquetó que ens asseguri l’èxit i la seguretat al vestir.

complements, cinturons, corbates, camises, roba, noda home, tendències, jove, Sant Just, Botiga, comerç, barri, tardor, hivern, home
Així que aprofitem per presentar, a grans trets, totes les novetats que trobareu a la nostra botiga, i que de ben segur us faran vestir perfectes allà on aneu.

Aquesta temporada trepitgen fort les parques i els plumons acolxats. Els plumons arriben en una àmplia gama de colors que faràn que el vostre hivern sigui més confortable, calent i alegre. Són ideals per combinar tant amb texans com amb pantalons de vestir i són l’aposta segura per anar a l’última moda. Els colors per exel·lència són el verd militar i el bordeus. Tenint en compte que els homes a l’hivern van majoritàriament amb blaus i negres aquest any les firmes han volgut donar un toc de color. I ens encanta!

Els jerseis trenats i gruixuts tan indispensables quan arriba el fred també estan molt presents, i els trobareu de molts models i colors. Els jerseis llisos amb coll obert com a preferència i en tons blaus, marins o com sempre, el gris.

complements, cinturons, corbates, camises, roba, noda home, tendències, jove, Sant Just, Botiga, comerç, barri, tardor, hivern, home
Pel cap de setmana, com a roba d’esport, i sobretot per poder anar còmodes, a tots aquells que entre setmana teniu la rigidesa del vestit i la corbata, us recomanem les dessuadores, que cada cop agafen més terreny, i que aquest any es porten amb caputxa i una mica més llargues que en temporades anteriors, donant un aire encara més desenfadat.

I les camises? Seguint la tendència de l’estiu, les camises de quadres tenen molta tirada i continuen amb el “micro” estampat i el “denim” en tons foscos. Si ho preferiu, podeu comptar amb les que són entallades, que estilitzen.

Aquestes camises texanes les acompanyem amb els pantalons cada cop més estrets, de tipus pitillo, i els xinos, que és continuen portant tant per al dia a dia com per al cap de setmana, i sobretot amb els colors estrella que ja hem comentat també en parques, els grisos o el verd militar.

Els complements perfectes són un bon foulard o un buff de llana, encara que si sou calorosos també els podreu trobar de fil, amb estampats divertits per donar un toc més desenfadat. I el més important, unes bones sabates o botins de pell per un confort màxim.

complements, cinturons, corbates, camises, roba, noda home, tendències, jove, Sant Just, Botiga, comerç, barri, tardor, hivern, home
Amb aquests consells ja sabeu com estar cómodes sense renunciar a anar a la última moda.

 

 

3 opinions a “Tendències en moda d’home per la temporada de tardor – hivern 2015

  1. Jose y Rosi

    Bonita iniciativa La nit de Sant Just al carrer y tambien que nos pongas al dia con las tendencias de moda, da ganas de ir a quemar la paga de juviletas.
    Bromas aparte, muchas gracias Javier y hasta pronto

  2. Pingback: La camisa Denim – Look Casual o Sofisticat? | Blog de Xavier Villar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *