La camisa Denim – Look Casual o Sofisticat?

Una de les tendències d’aquesta temporada és la camisa denim, tal com vam destacar en el nostre article anterior.

En els seus inicis, la roba denim, vaquera o texana era un tipus de teixit amb els lligaments de cotó espessos i forts, destinats a peces de treball i uniformes. El nom comercial “Denim” ve de la ciutat francesa Nimes, lloc on una fàbrica tèxtil va començar a elaborar aquest tipus de roba.

 

Xavier villar, moda home, roba jove, sant Just, sastreria, comerç

 

Aquest tipus de camisa es defineix per ser una peça còmoda, molt versátil i sobretot fàcil de combinar; a més s’ha anat portant amb més o menys freqüència des que es va posar de moda ja fa uns quants anys i mai ha desaparegut del tot, per això és imprescindible tenir-ne almenys una com a fons d’armari.

A la nostra botiga podràs triar la que més s’adapti al teu estil i com ja saps, t’aconsellarem sobre quines peces de roba i complements et queden millor.

Hi ha gustos per tots! En podràs trobar de llises, estampades, amb efecte desgastat, amples, entallades, claretes, fosques….Segons el model i com la combinem, podem crear infinitat d’ estils.

 

Xavier villar, moda home, roba jove, sant Just, sastreria, comerç

 

Des de looks més informals pel dia a dia, fins a looks més sofisticats i elegants, per actes més formals. La camisa denim la pots portar amb quasi totes les tonalitats.

La clàssica combinació de camisa texana i jeans encara es pot fer, sempre i quan busquis tonalitats que contrastin, per exemple, camisa blau cel i texà blau fosc o viceversa; la idea és buscar el contrast.

Pensa que la combinació de peces d’una mateixa tonalitat queda massa desfasada i avorrida. Encertaràs segur si coordines diferents tons. T’atreveixes?

Si ets dels que t’agraden més els looks informals o casual, la camisa denim queda genial portant-la estil camisola, com si fos una jaqueta, amb una samarreta llisa o estampada a sota. Amb les mànigues mig arremangades i per fora del pantaló. La pots lluir amb texans o amb pantalons tipus “xino”. Si a més, ho complementes amb unes esportives acabaràs de donar-li l’estil casual que busques. Si per el contrari, el que pretens és un look més sofisticat i elegant també el pots crear amb una camisa denim: tria el model llis, sense efecte desgastat o vintage, ja que aquest efecte envellit sempre li dona un aire més deportiu, combina-la amb uns pantalons estil xino d’un color que lligui amb el to blau de la camisa. Porta-la cordada i per dintre del pantaló. Per acabar, arrodoneix el look amb un cinturó i sabates, sempre del mateix color. No dubtis en portar un foulard a joc, et donarà l’aire que busques.

 
Xavier villar, moda home, roba jove, sant Just, sastreria, comerç

 

Així doncs ja ho tenim tot! Es poden fer mil i una combinacions diferents. Ara només falta que deixis anar la imaginació. Renova’t i passa’t al Denim!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *