Com distingir els diferents talls de camisa?

En l’article d’aquesta setmana us volem explicar en què consisteixen els diferents talls de les camises. Per fi sabrem desxifrar el significat de les etiquetes quan hi llegim allò de: regular fit, slim, tailored…

També us orientarem i sabreu quines són les que més us poden afavorir segons la vostra figura i evidentment, segons l’ocasió en la que us la posareu.

Xavier villar, moda home, roba jove, sant Just, sastreria, comerç, home, tipus, mida, slim fit, regular fit

  • REGULAR FIT: Poden estar etiquetades també com a straight fit. Són camises de tall recte, amb la cisa ampla i de màniga estàndard. És la més còmoda per la seva amplitud ja que cau tota recta des de la cisa fins al final de la camisa. No marca el cos ni us realçarà els vostres atributs, però és la camisa bàsica per excel·lència. És amb la que no fallareu mai, només cal que us ajusti a les espatlles perquè a tota la resta del cos caigui perfecta. Si bé diem que és la camisa més còmoda no significa que tingui un aspecte més casual, aquest tall pot ser igual d’elegant que el d’una slim.
  • TAILORED FIT: Aquest tall imita el de les camises fetes a mida. Es diferencia de la regular fit simplement perquè és més estreta i s’ajusta un pèl més al tors. Tan la cisa com l’ample de màniga són iguals que al regular fit, així que per una part no perdem la comoditat, però al ser més estreta i ajustar-se al tors ajuda a ressaltar la silueta masculina. Aporta volum a la zona dels malucs, aconseguint així que la panxa quedi dissimulada. Si tens un tors ample t’estarà perfecte.
  • CUSTOM FIT: Mantenint el llarg de la camisa però ajustant l’espai d’ample de mànigues, i de pit i tors. Aquesta forma ajuda a definir la silueta masculina. Si ets alt i prim aquesta és la teva camisa, ja que a part de sentir-te còmode et fa veure més corpulent, donat que ressalta les espatlles en comparació amb la cintura. La llargada serà suficient i les mànigues no us quedaran curtes.
  • SLIM FIT: Aquest tall avança un pas més fent més estret el pit i escurçant el tronc. Tant de la cisa com de l’ample de mànigues mantenen també el cenyit. La forma del tall et farà tenir una aparença més fornida i s’ajustarà molt més al cos. Si ets molt alt vigila els llargs de la camisa i de les mànigues, que en algunes marques et poden quedar curtes. És la camisa ideal si tens l’abdomen pla, donat que fa ressaltar la panxa en comptes de dissimular-la.
  • SUPER SLIM FIT: Extremada al màxim del tallatge slim. Perfecta per gent menuda, potencia molt les espatlles i la camisa queda totalment arrapada al cos.

Xavier villar, moda home, roba jove, sant Just, sastreria, comerç, home, tipus, mida, slim fit, regular fit

Hem vist que una “simple” camisa blanca segons el tipus de tall pot quedar molt diferent i que segons el vostre estil i constitució física podeu treure més profit amb una o bé amb una altra.

Ara que ja en coneixem les diferències de ben segur que us serà molt més senzill triar la camisa perfecta. A més, si en teniu cap dubte, ja sabeu que a la botiga en som especialistes i us aconsellarem de molt bon grat la que millor us quedi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *