TENDÈNCIES PRIMAVERA

Aquesta primavera entra amb tendències per a tots els gustos.

 

primavera '16
El primer que destaquem són els nous colors que no poden faltar als vostres armaris:  samarretes i polos color corall, llisos o estampats, un color que afavoreix pràcticament a tothom i que dóna alegria als armaris que durant la temporada d’hivern han estat dominats per tons foscos.

Tampoc us equivocareu amb estampats de flors abstractes i de palmeres o lletres retro que combinades amb texans o xinesos de colors farà que aneu amb un look casual.

La primavera ens permet ser més atrevits amb els colors blaus celestes, roses-fúcsia, taronja i un altre dels colors estrella per aquesta temporada, el verd maragda, que fins i tot el trobem en les bermudes també de tendència.

Els polos amb estampats o colls amb colors contrastats, són també un dels punts forts de la temporada, amb algun botó descordat i el coll pujat ens donarà un toc mes desenfadat. Alguns dels reversos dels colls venen amb  estampats juvenils, especials pels que us atreviu a pujar-los i amb el coll baixat combinarà molt bé amb una americana de primavera.

kljl (1)

Si parlem dels pantalons, a part de tot tipus de texans amb rentats de tota mena i diferents talls, estan els còmodes xinesos. La comoditat del pantaló xinès no és tan sols per anar més formal sinó que també és adaptable al look més esport.

Aquesta temporada continuen sent importants els complements:  els fulards llisos o estampats amb colors variats que arrodoniran el nostre look, els cinturons es presenten per aquesta primavera amb els clàssics trenats o bé amb acabats diferents a cada costat i sivella reversible, que els farà encara més combinables segons el conjunt escollit, estalviant espai als nostres armaris.

kljl (6)

Fins que el temps no ens permeti anar amb mànigues de camisa, ens caldrà una americana, una peça de punt o una bona caçadora. Les trobareu de tot tipus i colors des de el clàssic blau fins  el color or en caçadora més jove i de tall més curt.

Animeu-vos amb la primavera i amb aquestes combinacions de colors més o menys divertides segons l’ocasió.

Ús hi esperem!!!